corporate image photography

Corporate image photography

Increase your conversion rate with high quality image photos

Sajat_2020_color-1_final.jpg

🙌 Hi, my name is Attila.

I have been working as a commercial photographer in Budapest and throughout Hungary for over 10 years.

Did you know?

Storytelling is as old as mankind. Listening to stories stimulates the right hemisphere of the brain responsible for creativity, emotions and humor.

 

There is a story behind every success, failure, an idea, a person and Your company for that matter. Lift the curtain of your company to allow a view behind the scenes for your customers to increase their engagement by a great deal and to minimize the effort in engaging new partners. In fact, storytelling is superbly efficient in employer branding by raising the attention of new colleagues and attracting them to your company.

céges image fotózás
3 reasons why you should work with me

I possess 10 years’ experience in corporate photography 

I have working experience with dozens of companies ranging from food to product photography and corporate portraits. Corporate image photography is a synthesis of expertise in every focus area. Make the most of our collaboration, put in motion my proficiency in all of the above fields.

If you are looking for a one-stop-shop for photography projects look no further

I have experience in 4-5 various fields of photography. Consequently, if you chose to work together, I will create all the photography your company may need ranging from portraits through product shots to interior images

I increase profits. Our cooperation is an investment not an expenditure

I strive to avoid clichés. I take photos of your company that will raise and hold the interest of your prospective clients. A masterfully executed photograph is capable of warming up a sales prospect for the upcoming meeting in person, therefore multiplying conversion rates. 
Photography projects
Works
 
No posts published in this language yet
Stay tuned...
Prices
Corporate image photography Budapest
corporate portrait
If you have just taken off

Initiative

What’s in the package:

- 4-hour-long photography session at your company

- taking workflow photos

- taking portrait photographs of your colleagues up to 4-5 persons

- taking 4-5 pictures of the interior 

- This package includes approx. 20 image photos​

Recommended to:

Enterprises who are starting to familiarize with online marketing processes. They may not possess a substantial budget for a photography session nonetheless are committed to start their marketing communication effort worth the most impact.

only

119.990HUF.-

My Choise
100% Money Back Guarantee Badge Design F
corporate image
Most popular

Growth

What’s in the package:

-8-hour-long photography session at your company

- 3-4 food or product shots

- taking workflow photos

- taking portrait photographs of your colleagues up to 10 persons

- taking 8-10 pictures of the interior 

- This package includes approx. 40-50 image photos​

Recommended to:

This is a state-of-the-art package. If your company is active in its field has a steady flow of revenue and wishes to step up its marketing to the next level then this is the package of your choice.

only

199.990HUF.-

My Choise
100% Money Back Guarantee Badge Design F
image photography
The best or nothing at all

Space travel

What’s in the package:

- 4-hour-long photography session at your company

- taking workflow photos

- taking portrait photographs of your colleagues up to 4-5 persons

- taking 4-5 pictures of the interior 

- This package includes approx. 20 image photos​

Recommended to:

For true maximalists who will settle for nothing but the best.

If you already have a well-oiled marketing system set in motion which constantly delivers results but you are constantly on the lookout for opportunities to maximize its potential or even exceed expectations then Space Travel has been tailor-made for you

only

279.990HUF.-

My Choise
100% Money Back Guarantee Badge Design F

What clients say about me

event photography 1

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

event photography 2

Áron Levendel

A real professional photographer who works independently and instantly finds common ground with a layman customer. His work is fresh, dynamic and stands out of the crowd.

Céges image fotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Hol használhatóak az elkészült image fotók?


Számtalan helyen. A közösségi médiában, ahol akár Instagram posztok, akár story-k formájában közzé tudjátok tenni a csapatotok tagjait, vagy a munkafolyamatokat. Megfelelő felhasználás lehet még a cégetek weboldala, ahol mondjuk landoló oldalakra tudtok beilleszteni pár jól elkapott fotót. A felhasználásnak tényleg csak a kreativitás szab határt.
Biztos megéri ennyi pénz elköltenünk céges image fotókra?


Ezt egész biztosan állíthatom, hogy igen. A prémium minőségű fotók mindig befektetésként működnek. Ha megnyerőek a rólatok készült képek, mérhetően több vásárlótok lesz, több partner fog Titeket választani. A cégek akikkel együtt dolgozom, mind úgy értékelik a közös munkát, hogy az egyik legjobban megtérülő költésük volt a fotózásra szánt összeg.
Egy nap alatt hány fotó elkészítése az ideális?


Ezt a fenti Árak résznél el tudod olvasni, hogy a csomagok hány fotót és hány órás fotózást tartalmaznak.
Milyen előnyökkel jár, ha megfelelően elkészített céges image fotókat használunk?


Ha betekintést engedtek a kulisszák mögé, és megmutatjátok a cégetek mögött rejlő csapatot, munkát, kitartást, az hatalmas vevői elkötelezettséget eredményez. Mi emberek nem a számokra, a referenciákra, vagy az eredményekre vagyunk kíváncsiak, hanem a történetre, az emberi oldalra, amivel tudunk kapcsolódni. A megfelelő céges image / storytelling fotók tehát nagyban képesek megnövelni az értékesítéseitek számát, ez a legnagyobb előnye ezeknek a fotóknak.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például, ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Stúdióban vagy helyszíni kivonulással dolgozol?


A céges image fotók mindig külső helyszínen készülnek, hogy a legautantikusabbak legyenek. A cél az, hogy megmutassunk Titeket, hogy hogy dolgoztok, kik is vagytok Ti.
Mennyibe kerül a céges image fotózás, mik az árak?


Három csomagom közül tudsz választani céges image fotózás terén. A legkisebb 119.990Ft.-ba kerül, ami 4 órás fotózást tartalmaz, a középső 199.990Ft.-, ami 8 órás fotózást takar, illetve van a legnagyobb csomagom, ami 279.990Ft.-, ez 12 órás rendelkezésre-állást takar.

Satisfied clients

marriott logo
erste logo
corinthia logo
BNP2.png
sophos-logo.png
OCInvestmentSolutions_logo.png
szamlazzhu logo
logo_black_twocolor.png
00395.png
download.jpeg
Metro_logo_Cash_and_Carry.png
Apollo-Tyres-logo-1920x1080.png
logo_vertical6.png
deep_logo_0.png
 

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

arrow&v