Corporate portrait photography

Increase your conversion rate with high quality portraits

🙌 Hi, my name is Attila.

I have been working as a portrait photographer in Budapest and throughout Hungary for over 10 years.

Did you know it?

According to a 2014 study by Princeton University, we have an opinion of someone in less time (40 milliseconds) online.

 

So, to be successful in your business today, it is essential that you are aware of the images you have. This is exactly what our team will do to help you, and we will make portraits of you to give you the best first impression and increase your conversion rate.

storytelling fotózás
3 reasons why you should work with us

10 éve vagyok a fotós szakmában

Több tucat céggel dolgoztam már az évek során, legyen szó ételfotózás, termékfotózás, vagy céges portréfotózás területéről. A céges image fotózás komplex folyamat, minden célterülethez magasfokú szakértelem szükségeltetik, ezért ha engem választotok igyekszem tapasztalatomat maximálisan kamatoztatni Nálatok.

Nálam mindent megtaláltok egy helyen

Mint említettem, 4-5 féle részterületben van már tapasztalatom a fotózásban. Amennyiben tehát engem választotok, elkészítem cégetek minden szükséges fotó anyagát, legyen szó portréról, termékfotókról, vagy enteriőr képekről.

Profitot növelek, a fotózás velem nem költség, hanem befektetés

Nem szeretem a kliséket. Olyan fotókat készítek cégetekről, amelyek leendő ügyfeleitek figyelmét felhívják és képesek azt megtartani. Egy jó fotó hibátlanul előmelegíthet egy sales meetinget, ezáltal sokszorosára növelve a konverziós számaitokat.
Photography projects
Works
 
Works
Works
rohan-makhecha-jw3GOzxiSkw-unsplash.jpg
Ha most indultatok

Ötlet

Amit a csomag tartalmaz:

- 4 órás fotózás cégeteknél

- munkafolyamat képek készítése

- portréfotók készítése a kollégákról 4-5 főig

- enteriőrképek készítése a munkahelyetekről, 4-5db

Akiknek ajánlom:

Ezt azoknak a vállalkozásoknak ajánlom, akik még most ismerkednek az online marketing folyamataival: nincs még jelentős költségvetésük egy fotózásra, de szeretnének elindulni az ütős marketingkommunikáció irányában.

Ár:

99.990 Ft.-

Ezt választom
100% Money Back Guarantee Badge Design F
A legnépszerűbb

Növekedés

Amit a csomag tartalmaz:

- 8 órás fotózás cégeteknél

- tetszőlegesen 3-4db ételfotó / termékfotó készítése

- munkafolyamat képek készítése

- portréfotók készítése a kollégákról, 10 főig

- enteriőrképek készítése a munkahelyetekről, 8-10db

Akiknek ajánlom:

Ez már egy haladó csomag. Ha a cégetek már aktívan működik, van folyamatos bevételetek, és szeretnétek egy következő szintre ugrani a marketingben akkor ez a csomag Nektek szól.

Ár:

169.990 Ft.-

Ezt választom
100% Money Back Guarantee Badge Design F
daniel-olah-dChZrZx6mf8-unsplash.jpg
Ha csak a legjobbal éritek be

Űrutazás

Amit a csomag tartalmaz:

- 12 órás fotózás cégeteknél

- tetszőlegesen 10-15db ételfotó / termékfotó készítése

- munkafolyamat képek készítése

- portréfotók készítése a kollégákról, 20 főig

- enteriőrképek készítése a munkahelyetekről, 8-10db

Akiknek ajánlom:

Azoknak, akik csak a legjobbal érik be, az igazi maximalistáknak.

Amennyiben van már egy jól olajozott marketing gépezetetek, ami teszi a dolgát, és emellett szeretnétek kimaxolni a benne lévő lehetőségeteket, az Űrutazás csomagomat Nektek találtam ki.

Ár:

249.990 Ft.-

Ezt választom
100% Money Back Guarantee Badge Design F

What clients say about me

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

Áron Levendel

A real professional photographer who works independently and instantly finds common ground with a layman customer. His work is fresh, dynamic and stands out of the crowd.

Céges image fotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Hol használhatóak az elkészült image fotók?


Számtalan helyen. A közösségi médiában, ahol akár Instagram posztok, akár story-k formájában közzé tudjátok tenni a csapatotok tagjait, vagy a munkafolyamatokat. Megfelelő felhasználás lehet még a cégetek weboldala, ahol mondjuk landoló oldalakra tudtok beilleszteni pár jól elkapott fotót. A felhasználásnak tényleg csak a kreativitás szab határt.
Biztos megéri ennyi pénz elköltenünk céges image fotókra?


Ezt egész biztosan állíthatom, hogy igen. A prémium minőségű fotók mindig befektetésként működnek. Ha megnyerőek a rólatok készült képek, mérhetően több vásárlótok lesz, több partner fog Titeket választani. A cégek akikkel együtt dolgozom, mind úgy értékelik a közös munkát, hogy az egyik legjobban megtérülő költésük volt a fotózásra szánt összeg.
Egy nap alatt hány fotó elkészítése az ideális?


Ezt a fenti Árak résznél el tudod olvasni, hogy a csomagok hány fotót és hány órás fotózást tartalmaznak.
Milyen előnyökkel jár, ha megfelelően elkészített céges image fotókat használunk?


Ha betekintést engedtek a kulisszák mögé, és megmutatjátok a cégetek mögött rejlő csapatot, munkát, kitartást, az hatalmas vevői elkötelezettséget eredményez. Mi emberek nem a számokra, a referenciákra, vagy az eredményekre vagyunk kíváncsiak, hanem a történetre, az emberi oldalra, amivel tudunk kapcsolódni. A megfelelő céges image / storytelling fotók tehát nagyban képesek megnövelni az értékesítéseitek számát, ez a legnagyobb előnye ezeknek a fotóknak.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például, ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Stúdióban vagy helyszíni kivonulással dolgozol?


A céges image fotók mindig külső helyszínen készülnek, hogy a legautantikusabbak legyenek. A cél az, hogy megmutassunk Titeket, hogy hogy dolgoztok, kik is vagytok Ti.
Mennyibe kerül a céges image fotózás, mik az árak?


Három csomagom közül tudsz választani céges image fotózás terén. A legkisebb 99.990Ft.-ba kerül, ami 4 órás fotózást tartalmaz, a középső 169.990Ft.-, ami 8 órás fotózást takar, illetve van a legnagyobb csomagom, ami 249.990Ft.-, ez 12 órás rendelkezésre-állást takar.

Satisfied clients

marriott logo
erste logo
BNP2.png
sophos-logo.png
OCInvestmentSolutions_logo.png
szamlazzhu logo
logo_black_twocolor.png
00395.png
download.jpeg
Metro_logo_Cash_and_Carry.png
Apollo-Tyres-logo-1920x1080.png
deep_logo_0.png
 

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

arrow&v