Professional hotel photographer in Budapest, Hungary

 

Let's work together!

I'm still working during the pandemic!

As a professional photographer, one of my main profile is hotel photography.

During my 10-year career, I was lucky to work for a variety of luxury hotels, such as the Corinthia Hotel Budapest or the Marriott, but I also photographed on the countryside in 4-star hotels such as Residence Hotel Ozon.

 

I strongly believe that doing hotel photography is a completely separate profession. Tourism is very complex so I really have to understand not only photography but also some basic concepts for example, what the concierge and front office do, how a hotel is built structurally, who is responsible for what areas, what kind of visual style is needed for a luxury hotel to be photographed, or a four-star countryside one.

 

Visit my references and if you are desired of what you see, do not hesitate to ask for a detailed price offer at the bottom of the page.

Works

 
corinthia executive suite
Corinthia Hotel - Executive suite
CHB_COO_aug_2018-1.jpg
Stephan Killinger - portraits
837_1525159811696.jpg
Corinthia Hotel - food photos
CHB - Presidential Suite 2015_round7-2.j
Corinthia - Presidential suite
Marriott_fitness__mood_17_oct_2018_small
Fitness club by Marriott Budapest 2018
Ozon_photoshooting_2018_sep_day4_small-2
Residence Hotel Ózon - Mátraháza
CHB_local_experience_24_nov_2017-5.jpg
Corinthia Hotel - local experience
Blog posts (only in Hungarian)

Szállodafotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a szállodafotózás, mik az árak?


Egy szálloda fotózása elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Mekkora szállodáról van szó? - Milyen jellegű fotókat szeretnétek: csak a szobákat fotózzuk, vagy ételfotókra, esetleg portrékra is szükségetek van? - Szükség van-e modellekre a képeknél? - Szükség van-e drónfelvételekre? - Hol található helyileg a szálloda, Budapesten, vagy vidéki kiszállás szükséges? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
Van lehetőség enteriőr stylist segítségére is?


Természetesen, vannak erre jól működő partnereink. Amennyiben enteriőr stylist segítségét is szeretnétek kérni a fotózásnál, kérlek ezt az árajánlatkérőben jelezzétek.
Van lehetőség előzetes helyszínbejárásra?


Természetesen van, sőt, ezt kifejezetten szoktam is kérni minden fotózás előtt. Az áraim tartalmaznak egy teljeskörű helyszínbejárást a munka megkezdése előtt annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a fotózásra.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó?


Nem én vagyok a legolcsóbb fotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartató tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.
A szoba és épületfotók mellett más jellegű fotózásban is tudsz nekünk segíteni?


Természetesen. Ez volt a célom már az elejétől, amikor elkezdtem szállodafotózással foglalkozni. A legkisebb gondotok is nagyobb annál, minthogy külön szolgáltatót keressetek szobafotózásra, vagy ételfotózásra, nálam ezeket egy helyen, egy szolgáltatótól megkapjátok. Ezzel rengeteg kört spóroltok: ugyanis egy ember ellátja az összes felmerülő feladatot: az enteriőrfotózást, az ételfotózást és a portrékat, de még a rendezvényeket is. Ezzel gyakorlatilag fényéveket spórolhattok a szervezésben, az anyagiakról nem is beszélve.

What my clients say about me

12243336_10208329040688717_3597568213022

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

12243336_10208329040688717_3597568213022

For the first time, we worked with Attila in September and October 2018, and we hope that it will not last. Based on his previous work regarding hotel photography, we decided to choose him by recommendation. Due to his flexibility, patience, and vision, working together was so effective and successful. We were completely satisfied with him professionally and also humanly.

 

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote.

You can send an email:

info@ozseattila.com

Őzse Attila (Eloise Kft.)

1065 Budapest, Révay köz 4.

  • Facebook
  • Instagram

2020

  • Email
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook