Food photography

in Budapest, Hungary

🙌 Hi, my name is Attila.

I have been working as a portrait photographer in Budapest and throughout Hungary for over 10 years.

Works

 
bori mami food photo

Bori Mami opening - food photos

corinthia food photos 2

Corinthia Hotel - food photos

corinthia food photos 3

Brasserie and Atrium gala dinner

terra catering food photo

Terra Catering gastro (Canapés)

deep burger fod photo

Deep Burger Budapest

Blog posts (only in Hungarian)

What clients say about me

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

Áron Levendel

A real professional photographer who works independently and instantly finds common ground with a layman customer. His work is fresh, dynamic and stands out of the crowd.

Ételfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül az ételfotózás, mik az árak?


Egy ételfotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Mennyi az ételek darabszáma? - Egyszínű háttérrel szeretnétek ételfotókat, vagy egyedi háttérrel, kompozícióba rendezve? - Szükség van-e modellre a képeknél? - Az utómunkát a fotós csinálja, vagy Ti megoldjátok? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
Van lehetőség food stylist segítségére is?


Természetesen, vannak erre jól működő partnereink. Amennyiben food stylist segítségét is szeretnétek kérni a fotózásnál, kérlek ezt az árajánlatkérőben jelezzétek.
Van lehetőség próbafotózásra?


Természetesen van. Ezzel kapcsolatban kérlek az árajánlatkérésnél jelezzétek, hogy próbafotózást is szeretnétek kérni.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Nagyobb ételszám esetén jár mennyiségi kedvezmény?


Természetesen, nagyon kedvező mennyiségi kedvezmény konstrukciónk van. A részletekért keress meg minket.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó nálad egy ételfotózás?


Nem én vagyok a legolcsóbb ételfotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartható tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Satisfied customers

Marriott_Logo.svg.png
residenceozon.png
12764439_460747977469389_296123050509289

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

arrow&v