Product photography 

in Budapest, Hungary

I'm still working during the pandemic!

During my 10-year career as a photographer, I have worked for many companies, whether they are larger multinationals or smaller SMEs. Visit my references and if you are desired of what you see, do not hesitate to ask for a detailed price offer at the bottom of the page.

Works
 
gobri product photos
Wine photos
gym platform product photo
GYM platform
terra catering food photo
Terra Catering gastro
To see more works from me
What clients say about me
12243336_10208329040688717_3597568213022

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

12243336_10208329040688717_3597568213022

For the first time, we worked with Attila in September and October 2018, and we hope that it will not last. Based on his previous work regarding hotel photography, we decided to choose him by recommendation. Due to his flexibility, patience, and vision, working together was so effective and successful. We were completely satisfied with him professionally and also humanly.

Termékfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a termékfotózás, mik az árak?


Egy termékfotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Ha mondani kellene egy hozzávetőleges értéket, akkor 900Ft.- és 4000Ft.- közötti /kép áron működnek a termékfotózások, de az ár rengeteg tényezőtől függ: - Mekkora a termékek darabszáma? - Egyszínű háttérrel szeretnétek termékfotókat, vagy egyedi háttérrel, kompozícióba rendezve? - Szükség van-e modellre a képeknél? - Az utómunkát a fotós csinálja, vagy Ti megoldjátok? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
Mennyi kép készüljön egy adott termékről?


Ezt abszolút a termék dönti el. Ha olyan termékről van szó, ami adott esetben teljesen szimmetrikus, (pl.: borospalack), azokról 1-2 db fotó elég. Viszont, amennyiben összetettebb termékről van szó, akár 4-5 fotót is készítenünk kell, hogy megfelelően be tudjuk azt mutatni.
A termékekről készült képek milyen felbontásúak?


Nyomdai előkészítéshez 300dpi-ben, webes felhasználáshoz 72 dpi-ben adjuk át a képeket. A képek mérete közös megegyezés alapján dől el.
Van lehetőség próbafotózásra?


Természetesen van. Ezzel kapcsolatban kérlek az árajánlatkérésnél jelezd, hogy próbafotózást is szeretnél kérni.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Milyen méretű tárgyakat tudtok lefotózni?


Gyakorilatilag bármekkorát. Ékszerektől kezdve, akár az autók méretéig, bármekkora termékre van kapacitásunk.
Nagyobb termékszám esetén jár mennyiségi kedvezmény?


Természetesen, nagyon kedvező mennyiségi kedvezmény konstrukciónk van. A részletekért keress meg minket.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó?


Nem én vagyok a legolcsóbb termékfotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartató tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Satisfied clients

BNP2.png
 
CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

Background

Őzse Attila (Eloise Kft.)

1065 Budapest, Révay köz 4.

  • Facebook
  • Instagram

2020

  • Email
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook