advertising photographer budapest

Professional advertising photographer in Budapest, Hungary

 

Let's work together!

During my 10-year career as a photographer, I have worked for many companies, whether they are larger multinationals or smaller SMEs. Visit my references and if you are desired of what you see, do not hesitate to ask for a detailed price offer at the bottom of the page.

Works

Advertising photography, Budapest

 
corinthia advertising photo

Le Bar - lifestyle photos

marriott fittness advertising photo

Fitness club by Marriott Budapest

corinthia advertising photo 3

The Beauty and the Beast - lifestyle photos

corinthia advertising photo 13

Corinthia Hotel - F&B group photo

corinthia advertising photo 17

Corinthia Hotel - local experience

What clients say about me

event photography 1

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

event photography 2

Áron Levendel

A real professional photographer who works independently and instantly finds common ground with a layman customer. His work is fresh, dynamic and stands out of the crowd.

Reklámfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a reklámfotózás, mik az árak?


Egy reklámfotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Hány napos lesz a fotózás? - Fognak szerepelni modellek a képeken? Ki intézi őket, én vagy Ti? - Az utómunkát a fotós csinálja, vagy Ti megoldjátok? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
A készült képek milyen felbontásúak lesznek?


Nyomdai előkészítéshez 300dpi-ben, webes felhasználáshoz 150 dpi-ben adjuk át a képeket. A képek mérete közös megegyezés alapján dől el.
Van lehetőség próbafotózásra?


Természetesen van. Ezzel kapcsolatban kérlek az árajánlatkérésnél jelezd, hogy próbafotózást is szeretnél kérni.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Hosszabb munka esetén jár mennyiségi kedvezmény?


Természetesen, nagyon kedvező mennyiségi kedvezmény konstrukciónk van. A részletekért keress meg minket.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó nálad egy reklámfotózás?


Nem én vagyok a legolcsóbb reklámfotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartható tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Satisfied customers

Marriott_Logo.svg.png
kisspng-corinthia-hotel-london-corinthia
12764439_460747977469389_296123050509289
logo_szamlazzhu_narancs.png
erste-bank-logo.png

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed quote

Or you can send an email:

info@ozseattila.com