Corporate portrait photography

in Budapest, Hungary

Increase your site conversion rates with top-notch corporate portrait images.

I'm still working during the pandemic!

🙌 Hey, this is Attila!

Me and my team of professionals have 10+ years’ experience in portrait photography in Budapest and nationwide in Hungary.

Fun fact:

We make a first impression of someone in less than 40 milliseconds online, according to a 2014 study by Princeton University​

 

In order to achieve success in today’s business environment, it is crucial to use your images consciously. This is the exact area our team is dedicated to assist you with. We take stunning portraits of you to make the most out of that first impression and skyrocket your conversion rate.

céges fotózás
3 simple reasons why working with us will work for you the best

We accumulated 10 years experience in portrait photography

After working with more than a dozen companies in this field we are confident we are able to make anyone feel relaxed to take their best photo.

We keep tight deadlines and work without flaws

Due to our extensive experience working with us is totally risk free, predictable in a good way to completely satisfy your requirements. By choosing us you choose a solution instead of taking risks and venturing into the unknown.

We increase profits. Working with us is an investment not a cost

No clichés please. Our photos of you will raise and attract the interest of your prospective clients. Good portrait photographs work superbly in warming up sales prospects before meetings in person. End Result? Unseen increase in site conversions.
Companies who contributed to raising their income with us
 
Blog posts (only in Hungarian)
What clients say about me
12243336_10208329040688717_3597568213022

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

12243336_10208329040688717_3597568213022

A real professional photographer who works independently and is able to adapt quickly to a stupid customer. His images are fresh, dynamic, prominent.

Céges portréfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mire használható egy jó portréfotó?


A headshot portrék kiválóan használhatók önéletrajzban, LinkedIn-profilon, közösségi médiafelületeken, honlapon, blogon, céges impresszumban – tehát minden olyan felületen, ahol kiemelten fontos az első benyomás.
Luxus vagy befektetés?


Egy prémium minőségű üzleti portréfotó mindig befektetés. Ha megnyerő a rólatok készült kép, mérhetően több vásárlótok lesz, több partner fog Titeket választani. Ugye Ti sem bíznátok a véletlenre az első benyomást?
Egy nap alatt hány portré elkészítése az ideális?


Azt szoktam mondani, hogy maximum 40-50db portré elkészítését tudom elvállalni egy 8 órás fotózás alatt. Ennek oka, hogy nem szeretek kapkodni. Higyjétek el, ha túl sok fotóalanyt szervezünk egy napra, annak Ti fogjátok megszenvedni a kárát: én is emberből vagyok, fáradok, ha nincs időm a feltöltődésre és a megfelelően ütemezett szünetekre, akkor annak hibázás lesz a vége.
Milyen előnyökkel jár, ha megfelelően elkészített céges portrékat használunk?


Legyen szó álláskeresésről vagy új ügyfelek megnyeréséről a profi portréfotók mindig ki fognak Titeket emelni a tömegből. Korábbi céges ügyfeleimtől rendszeresen érkezik pozitív visszajelzés, hogy rengeteg ügyfelük, mint utólag kiderült, a szimpatikus céges portréik miatt választotta őket.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például, ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Milyen és mennyi utómunka van a képeken?


Az elkészült képeket a létező legmagasabb minőségben retusáljuk; javítjuk a zavaró részleteket, apróbb bőrhibákat, ám gondosan ügyelünk arra, hogy a fotó megtartsa természetességét, és a rajta szereplő személy alapvető vonásait.
Stúdióban vagy helyszíni kivonulással?


Ez abszolút a létszámtól függ. 10 fő fölött már egyértelműen a helyszíni kivonulást szoktam javasolni.
Mennyibe kerül a céges portréfotózás, mik az árak?


Egy céges portréfotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Hány fő fotózásáról van szó? - Egyszínű háttérrel szeretnétek a portrékat, vagy egyedi háttérrel? - Szükség van-e sminkesre a képeknél? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatadás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél, egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
De mégis: drága, vagy olcsó?


Nem én vagyok a legolcsóbb céges fotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartató tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Satisfied clients

BNP2.png
 

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed offer.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

Őzse Attila (Eloise Kft.)

1065 Budapest, Révay köz 4.

  • Facebook
  • Instagram

2020

  • Email
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook