top of page
business portrait

Corporate portrait photography

in Budapest, Hungary

Increase your site conversion rates with top-notch corporate portrait images.

corporate portrait photograper

🙌 Hey, this is Attila!
Me and my team of professionals have 10+ years’ experience in portrait photography in Budapest and nationwide in Hungary.

Fun fact:

We make a first impression of someone in less than 40 milliseconds online, according to a 2014 study by Princeton University​

 

In order to achieve success in today’s business environment, it is crucial to use your images consciously. This is the exact area our team is dedicated to assist you with. We take stunning portraits of you to make the most out of that first impression and skyrocket your conversion rate.

portrait photographer budapest

3 simple reasons why working with us will work for you the best

We accumulated 10 years experience in portrait photography

After working with more than a dozen companies in this field we are confident we are able to make anyone feel relaxed to take their best photo.

We keep tight deadlines and work without flaws

Due to our extensive experience working with us is totally risk free, predictable in a good way to completely satisfy your requirements. By choosing us you choose a solution instead of taking risks and venturing into the unknown.

We increase profits. Working with us is an investment not a cost

No clichés please. Our photos of you will raise and attract the interest of your prospective clients. Good portrait photographs work superbly in warming up sales prospects before meetings in person. End Result? Unseen increase in site conversions.

Only have 2 minutes?
Then this video is for you

Works

Companies who contributed to raising their income with us

Blog posts (only in Hungarian)

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Why to work with a professional portrait photographer?

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

What's wrong with 'in-house' photography?

They simply won’t be enough good for a serious company. You, as an outsider, may not be able to figure out what is the problem is with them, you just look at them, you see that somehow the whole thing is so “not enough good”. Then you check out your competitior's website where there are high quality images taken by a professional and you can feel even more that you can’t bring that level up.

 

We are all visual, we show the difference between working with an amateur or a professional. Left side portraits were taken by an amateur photographer, right side by a professional: 

portrait photographer
corporate portrait photographer
photographer budapest

We believe that these pictures need no explanation.

You don't want to belong to the left side ones, do you?

What clients say about me

event photography 1

Attila is a very open-minded and absolutely flexible professional with a real passion for photography. He likes thinking out of the box and has a very good instinct to find character and beauty in even a very simple scene or topic. Our cooperation has been smooth and fun from the very beginning; he proved to be a mind-reader multiple times who perfectly understands what we really want to see in the final photos.

event photography 2

Áron Levendel

A real professional photographer who works independently and instantly finds common ground with a layman customer. His work is fresh, dynamic and stands out of the crowd.

Check my Youtube channel

 • Miért nincs árlista feltüntetve a weboldalon?
  Ennek az az oka, hogy egy céges fotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
 • De mégis: drága, vagy olcsó nálad egy fotózás?
  Nem én vagyok a legolcsóbb céges fotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartató tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.
 • Milyen fotózásokat vállalsz pontosan?
  Amiket a "Munkáim" menüpont alatt találsz, gyakorilatilag az összes kategóriát. Sokan kérdezik, hogy miért nem specializálom magam egyetlen területre. Ennek egyszerű oka van: én így szeretek dolgozni. Próbálkoztam vele, hogy csak ételt fotózok, vagy csak portrét, de szeretem a változatosságot. A teljesítményemnek jót tesz, ha nem fásulok bele egy-egy területbe, így ezzel Ti, az ügyfeleim fogtok a legjobban járni.
 • Mi a helyzet a kismama fotózással, családi fotózással, és hasonlókkal? Ebben akkor már nem is tudsz segíteni nekünk?"
  Meglepő, de ebben is fogok tudni Neked segíteni. Kérlek látogasd meg ezt a weboldalamat: www.portrefotosok.hu, csapatommal itt kifejezetten az ilyen jellegű fotózásokra specializálódtunk. Az említett weboldalon megtalálod árainkat, referencia munkáinkat és időpontot is tudsz foglalni.
 • Vállalsz-e esküvői fotózást?
  Esküvői fotózással nem foglalkozom, ezzel kapcsolatban sajnos nem fogok tudni segíteni Nektek, kizárólag céges rendezvényeket tudok elvállalni.
 • Átadod-e a nyers képeket?
  Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
 • Hogyan kapjuk meg a kész képeket?
  A kész fotókat online, felhőben adom át, egy kizárólag Nektek szóló, jelszóval védett letöltési link segítségével.
 • Megőrzöd az elkészült fotókat?
  Minden fotómat a projekt zárásától kezdődően 3 évig eltárolok, bármikor visszakereshető, újradolgozható formában.
 • Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?"
  Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk további kérdéseidet.

Satisfied clients

marriott logo
erste logo
corinthia logo
BNP2.png
sophos-logo.png
OCInvestmentSolutions_logo.png
szamlazzhu logo
logo_black_twocolor.png
00395.png
download.jpeg
Metro_logo_Cash_and_Carry.png
Apollo-Tyres-logo-1920x1080.png
logo_vertical6.png
deep_logo_0.png
Portrait anchor

CONTACT ME

Please complete this form (2 minutes)

and I will send you a detailed offer.

Or you can send an email:

info@ozseattila.com

bottom of page